FAQ

FAQ

Reserveringen voor de unit VERDE of TERRA, arrangement klassiek ontbijt of arrangement Ayana ontbijt kunnen online aangemaakt worden via de reserveringswidget (de ‘R’ rechts onderaan op de pagina) of door hier te klikken.

Na je keuze geef je je gegevens in en voer je de betaling uit. Er wordt na de betaling een bevestigingsmail verstuurd.

U kan ons ook telefonisch bereiken tijdens de openingsuren.

Wij bedoelen met privé dat niemand anders dan u en uw gezelschap, in het afgehuurde saunacomplex aanwezig zullen zijn en dat niemand anders u kan zien of zal storen. U geniet dus volledige privacy !

Het is zeker toegelaten om in onze units te eten en drinken. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Het is niet toegelaten om je eigen eten en drank mee te brengen. Je kunt altijd ter plaatse snacks en dranken. Kijk hier voor de mogelijkheden

Het afhuren van de unit met verwarmd binnen-buitenzwembad, sauna, stoombad, jacuzzi, infrarood, relax ruimte en terras. Het gebruik van badlinnen is inbegrepen in de prijs alsook koffie, thee en water.

De verloren voorwerpen worden tot twee weken na je reservering bewaard. Daarna worden ze vernietigd.

Als je iets vergeten of kwijt bent, moet je zelf contact opnemen via e-mail. Vermeld daarbij de datum, het uur en de naam van de persoon die de reservering aangemaakt heeft. Geef een duidelijke omschrijving van hetgeen je kwijt bent. We kijken dat dan voor jou na en laten je weten of we het voorwerp gevonden hebben. Je kunt ons mailen via. info@ayanawellness.be

Ayana Wellness kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van of schade aan voorwerpen van de bezoekers van Ayana Wellness. Geen enkele vergoeding zal uitgekeerd worden door Ayana wellness als verloren of gestolen voorwerpen niet teruggevonden worden of beschadigd zijn.

Cadeaubonnen kunnen online gekocht worden. 

Cadeaubonnen hebben een geldigheid van 12 maanden, te rekenen vanaf de dag van aankoop, tenzij anders vermeld op de cadeaubon.

U bepaalt volledig zelf of u al dan niet zwemkledij wenst te dragen.

Kinderen zijn toegelaten vanaf 12 jaar. Deze regel kadert in onze visie om rust en ontspanning voor al onze gasten te garanderen. 

Up
d

Welkom bij Ayana

Stap binnen in een oase van pracht die we hebben ontworpen voor uw nieuwe Wellness centrum. We zijn er zeker van dat je zult genieten van je tijd met Ayana.

Monday to Friday 09:00 - 23:00 hrs
Saturday 09:00 - 23:00 hrs
Sunday 09:00 - 23:00 hrs