ayanawellness.be

AyanaGeniet van de voordelen van Infrarood bij Ayana! 

Geniet van de voordelen van Infrarood bij Ayana! 

Wist u dat infrarood interessante gezondheidsvoordelen aanbiedt?

Wij vertellen hier graag meer over om uw verblijf bij Ayana nog aangenamer te maken!
In tegenstelling tot traditionele sauna’s, waarbij de lucht wordt verwarmd die vervolgens het lichaam weer verwarmt, verwarmen infraroodsauna’s het lichaam rechtstreeks via infraroodlicht.

Dit kan onder andere helpen voor spierontspanning en pijnverlichting. Het gebruik van een infrarood heeft een ontstekingsremmende werking. De infrarode stralingen zorgen voor een verhoogde lichaamstemperatuur en die helpen cel schade te voorkomen.
Uit onderzoek is het bewezen dat één sessie van 30 minuten zorgt voor minder stijfheid in de aders en zorgt het ook voor een lagere bloeddruk. Tijdens u infrarood sessie zetten de bloedvaten uit, wat zorgt voor een betere bloedstroom en -circulatie.
Traditionele sauna’s kunnen warmer worden dan 80 °C, maar de temperatuur van een infrarood ligt tussen de 40 °C en 60 °C. Aangezien de temperatuur in een infraroodsauna lager ligt, voelt het comfortabeler en veiliger aan als je er langere tijd in zit.
Dankzij onze infrarood heeft u uw bewegingsvrijheid binnen de kortste keren weer helemaal terug!
Regelmatig gebruik van infrarood kan bijdragen aan een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn.

Tip na het gebruik van infrarood:
Op het einde van de sessie veeg je je zweet af, sla je een handdoek of badjas om en laat je je lichaam even rusten tot je ‘uitgezweet’ bent.

Een koude douche pakken niet nodig zoals dat wel is bij een traditionele sauna.
Gewoon even onder lauw water staan volstaat ruimschoots in tegenstelling tot een gewone sauna, waarbij ijskoud water wordt aangeraden.
Omdat infrarood vooral werkt op de spieren, zou je bij een koude douche spierkrampen kunnen krijgen.

Up
d

Welkom bij Ayana

Stap binnen in een oase van pracht die we hebben ontworpen voor uw nieuwe Wellness centrum. We zijn er zeker van dat je zult genieten van je tijd met Ayana.

Monday to Friday 09:00 - 23:00 hrs
Saturday 09:00 - 23:00 hrs
Sunday 09:00 - 23:00 hrs